Nytt eneboligprosjekt sentralt på Heistad!

I oktober lanseres et nytt prosjekt med store eneboliger på Heistad i regi av Eikr Gruppen. Allerede nå kan du melde interesse!
søndag 09. oktober 2022

For familier som ønsker en romslig bolig med god plass, er dette en flott mulighet. De seks eneboligene er alle 172 kvadratmeter BRA fordelt over to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en gang, tre soverom (ett med utgang til en egen terrasse), eget vaskerom, ett toalett, stue, ett bad med dusj og et kontor, som også kan benyttes til ett soverom. Planløsningen for denne etasjen åpner opp for å lage en egen utleiedel. I andre etasje finner du ett soverom, et bad med dusj og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en luftig balkong. Med hver bolig følger egen garasje med sportsbod. Prosjektet får dessuten en egen lekeplass.

I nærheten

Det er kort gangavstand til barnehage og Heistad barne- og ungdomsskole. Få skritt unna Bakketunet ligger butikker som Kiwi, Rema 1000 og apotek. På Heistad er dørstokkmila litt kortere enn de fleste andre steder. Rett i nærheten ligger et flott idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, flerbrukshaller og rulleskiløype. Det er fine turmuligheter i nærområder og idylliske Eidangerfjorden frister med fine badeplasser som Heistadstranda, småbåthavn og kyststi. Med slike omgivelser er det lettvint å være aktiv.

Energismarte boliger

Bakketunet er flotte familieboliger av høy kvalitet, designet med tanke på at alle skal ha det skikkelig godt – sammen. Her er det masse boltreplass for både voksne og barn – inne og ute. Med enkle grep kan du lage en egen utleiehybel. Boligene er designet for å gi familien et godt inneklima på en energieffektiv måte. Med vannbåren varme, vedfyring og solcelleanlegg på taket ligger alt til rette for å spare strøm og samtidig ha det lunt og behagelig.

Lansering

Bakketunet lanseres i løpet av oktober. Meld interesse for prosjektet på hjemmesiden: bakketunetheistad.no eller ta kontakt med prosjektmegler Thomas Johan Nilsen ved Krogsveen på 45419945 eller thomas.nilsen@krogsveen.no!