Det første byggetrinnet av Lietorvet ble en suksess. Stor interesse i markedet og et godt salg gjorde at vi raskt kunne gi grønt lys for byggestart. Nå starter byggingen, samtidig som vi gleder oss over å kunne lansere det neste byggetrinnet. Her finner du 26 moderne og lyse leiligheter med en svært sentral beliggenhet, utsikt og gode solforhold.

Leilighetene

Bygget som rommer byggetrinn to får totalt 7 etasjer. Fra 2. til 5. etasje blir det 5 leiligheter i hver etasje. I 6. etasje er det lagt opp til 4 leiligheter, mens det i 7. etasje kun blir 2 leiligheter. I størrelse varierer boligene fra toroms på 56,6 til fireroms på 103,8 kvadratmeter BRA. Bredden i utvalget av leiligheter gjør at mange nå vil kunne finne drømmeboligen sin på Lietorvet!

Forkjøpsrett

Det blir informasjonsmøte om prosjektet på Catilina Café lørdag 7. september klokken 15.00. Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 12. september klokken 12.00! For mer informasjon: Kontakt prosjektmeglerne Thomas André Hansen - 982 04 224 eller Carina Slåtta - 920 86 736 fra Privatmegleren. Eller besøk lietorvet-bolig.no!

Gratis kaffe!

Bli kjent med vår herlige nabo - Lietorvet kjøpesenter! Vi spanderer en kopp kaffe på Catilina Café hver eneste dag frem til forkjøpsretten går ut!