Nytt byggetrinn på Smietangen lanseres 30. oktober!

I slutten av denne måneden lanseres tre nye sjøhus på Smietangen. Blant disse er de siste boligene mot sundet. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
tirsdag 19. oktober 2021

Lørdag 30. oktober lanserer vi det fjerde byggetrinnet av Smietangen. Dette består av sjøhusene Cabo Frio, Ceara og Amazonas. Totalt finner du 15 moderne leiligheter her – med og uten boplikt. De første beboerne har nå funnet seg godt til rette på Smietangen og nylig ble det gitt grønt lys for å starte byggingen av tredje byggetrinnet, sjøhusene Bahia og Cementine. Tiden er derfor inne til å introdusere det neste byggetrinnet. Smietangen 4 omfatter tre nye bygg: Sjøhuset Cabo Frio ligger vendt mot sundet. Her blir det syv boliger, som i størrelse varierer fra 69,0 til 150,2 kvadratmeter BRA. Det blir to leiligheter på 69,0 og 81,5 kvadratmeter BRA i første, andre og tredje etasje. I fjerde etasje blir det kun 1 bolig på 150,2 kvadratmeter BRA.

Siste mot sundet

Sjøhuset Ceara blir det siste bygget på Smietangen som vender mot sundet. Her blir det fire boliger. I første etasje finner du to leiligheter på 69,0 og 81,5 kvadratmeter BRA. I andre og tredje etasje er det kun en leilighet på 150,2 kvadratmeter BRA. Det siste bygget er sjøhuset Amazonas, som ligger over parkeringsanlegget til prosjektet. Her finner du fire boliger. I begge etasjene blir det to leiligheter på 63,7 og 79,0 kvadratmeter BRA.

Forkjøpsrett

I likhet med de andre byggetrinnene, vil PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til boligene. Frist for å melde forkjøpsrett er satt til torsdag 11. november. Du kan melde forkjøpsrett på smietangen.no eller pbbl.no fra 30. oktober. Du er dessuten velkommen til informasjonsmøte om prosjektet hos PBBL i Jernbanegata 25 i Porsgrunn torsdag 4. november klokken 18.00. Påmelding til hed@pbbl.no eller 905 45 609.