Nytt byggetrinn i Tollnes Hage!

Suksessen fortsetter med åtte nye boliger fordelt på to firemannsboliger i Tollnes Hage. Du som er medlem av PBBL kan melde forkjøpsrett!
lørdag 23. april 2022

De to firemannsboligene har ulike størrelser. Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom.

En suksess

Det første byggetrinnet av Tollnes Hage ble lansert i november i fjor. Stor interesse og et godt salg gjør at det er gitt grønt lys for byggestart. Prosjektet er et samarbeid mellom PBBL og Heimgard Bolig. Byggetomta er et grønt jorde med en vestvendt og sentral beliggenhet på Tollnes. Prosjektet er på størrelse med velkjente Pors Hageby, ligger rett i nærheten. Det betyr rundt 40 boliger fordelt på flere byggetrinn. Prosjektet omfatter flere boligtyper, men i de to første byggetrinnene har vi satset på tomannsboliger på rundt 100 kvadratmeter og firemannsboliger.

Forkjøpsrett

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett på boligene i Tollnes Hage II. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 5. mai klokken 12.00. Forkjøpsrett melder du her på pbbl.no eller på prosjektets hjemmeside: tollneshage.no. For mer informasjon – ta kontakt med prosjektmegler Ingrid Reisjø ved Privatmegleren på ingrid.reisjo@privatmegleren.no eller 99 15 67 51.