Det nye boligprosjektet rett ved Pors Stadion på Vessia har blitt en suksess. Nå er det kun 2 ledige boliger igjen i det første byggetrinnet. – Pors Hageby har truffet godt i markedet. Nå gleder vi oss til å lansere et nytt byggetrinn med nye boligtyper, sier prosjektmegler Carina Slåtta ved Privatmegleren.

 

For familier

 

Tomten til Pors Hageby ligger i grønne og solfylte omgivelser rett ved Pors Stadion. Prosjektet er utviklet av PBBL og Graf Entreprenør i samarbeid. - Prosjektet glir fint inn i et allerede veletablert og populært boområde, fortsetter Carina. - Det første byggetrinnet var en kombinasjon av tomannsboliger og firemannsboliger. Gunstige priser og borettslagsmodellen med innskudd og fellesgjeld gjorde at Pors Hageby traff både yngre og mer voksne kjøpere. I det neste byggetrinnet har vi noe som også passer for familier.  

 

Rekkehus

 

Den nye boligtypen er rekkehusleiligheter på rundt 112 kvadratmeter BRA over 2 etasjer. - I 1. etasje finner du bad, bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. I 2. etasje er det bad og 4 soverom. Det er også utgang til en romslig balkong. Den andre boligtypen har alt på ett plan og er på rundt 85 kvadratmeter BRA. Utformingen er tilnærmet den samme som tomannsboligene i det første byggetrinnet, som ble utsolgt med en gang. De inneholder 2 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, 2 innvendige boder og 1 bad. Alle får en utvendig sportsbod og det er mulighet for carport.