Nytt byggetrinn av Vannfronten Park lansert!

Nå er det tredje salgstrinnet av det nye boligprosjektet i hjertet av Notodden lansert med 12 nye leiligheter. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
søndag 22. mai 2022

Vi gleder oss over å kunne introdusere et nytt salgstrinn av det populære boligprosjektet på Notodden. I fjor høst lanserte Heimgard Bolig og PBBL de to første byggetrinnene: Birkeland og Eyde. Stor interesse og et godt salg resulterte raskt i at det ble gitt grønt lys for byggestart. Ved lanseringen av det tredje byggetrinnet kan vi konstatere at disse byggene nå begynner å ta form på den historiske Jernverkstomta i hjertet av Notodden.


NÅ STARTER BYGGINGEN

Det nye salgstrinnet består av ett bygg med 12 nye hjem. Vi har døpt bygget Holta, etter industrigründeren Ole Halvorsen Holta. Den gode mottakelsen Vannfronten Park har fått i markedet gjør at utbygger allerede har bestemt seg for å sette i gang med byggingen. Går alt etter planen, betyr dette at du kan flytte inn i din nye leilighet i Holta høsten 2023.

BOLIG OG NÆRING

Vannfronten Park er et av de største boligprosjektene på Notodden gjennom tidene. Den første delen av prosjektet vil inneholde parkeringskjeller, forretningslokaler på gateplan, samt de tre byggene Birkeland, Eyde og Holta i fire etasjer plassert over næringsarealene. Totalt inneholder bygget opptil fem etasjer, pluss kjeller. Parkeringskjelleren vil dekke store deler av byggetomta og bestå av plasser til boligene, forretningene og offentlig parkering. Med i prisen på hver bolig følger en plass i parkeringskjelleren. I tillegg er det satt av arealer her til boder og tekniske rom. Forretningslokalene ligger orientert mot øst og Storgata. Arealet vil inneholde et mangfold av leietakere. For øyeblikket er det klart at Kiwi og et apotek flytter inn.

INTRODUKSJON TIL BOLIGENE

I Vannfronten Park III Holta finner du 12 moderne leiligheter fordelt på fire etasjer. I hver etasje blir det tre leiligheter. I størrelse varierer boligene fra effektive toroms fra 47,4 kvadratmeter BRA til treroms med to bad, omkledningsrom og to balkonger på 94,8 kvadratmeter BRA.

FORKJØPSRETT

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Vannfronten Park III Holta. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 2. juni klokken 12.00. Forkjøpsrett melder du på vannfrontenpark.no eller her på pbbl.no! Det er visning på byggetomta tirsdag 31. mai fra klokken 17.00 til 18.00.