NYHET! WRIGHT TRAFIKKSKOLE HAR ÅPNET I PORSGRUNN

Wright Trafikkskole er Norges største tilbyder av opplæring på lettere klasser med 37 avdelinger spredt utover hele landet. Nylig åpnet de sin første avdeling i Grenland, nærmere bestemt midt i Porsgrunn sentrum. Med på laget har de fått med Vilde og Andreas som trafikklærere og Camilla som kundekonsulent.

Leder for Fordelsprogrammet hos PBBL, Marte Pettersen, er strålende fornøyd med å endelig kunne tilby trafikkskole til medlemmene! Dette er perfekt med tanke på vår satsing mot juniormedlemmer, og ikke minst koster det å ta lappen i dag, slik at det vil være en fordel for våre medlemmer å benytte seg av denne fordelen og samtidig få litt penger igjen i form av vår bonusordning.

Tilbudet gjelder alle medlemmer, også de som betaler for barn eller barnebarn.

Du får 5% bonus på alle produkter.

Hvordan får jeg bonus?

Du må betale med registrert betalingskort i bankterminalen hos din trafikkskole eller betal på nettsiden og registrer medlemskortnummer (9siffer) i eget felt på betalingssiden. Har du ikke registrert betalingskort? Logg deg inn på Min Side eller medlemsappen med BBLiD for å registrere betalingskort. Hvis du ikke har opprettet BBLiD-bruker, så må du først registrere deg en bruker i innloggingsbildet.