Nye leiligheter i Bamble

Mange venter på nye leilighetsprosjekter i Bamble. Først ut er Hydalsveien 23, som består av tre tomannsboliger med et moderne uttrykk og gode, gjennomtenkte planløsninger. Salget av boligene og byggingen er allerede i gang.
torsdag 20. oktober 2022

Prosjektmegler Kjersti Rønningsland kan konstatere at arbeidet med dette prosjektet har kommet langt. - Den første tomannsboligen blir nå ferdigstilt og alt ligger til rette for å bygge de andre boligene. Hydalsveien 23 ligger sentralt til i et veletablert boligområde på Hydal i Bamble. Her er det kort vei til sjøen, Stoa båthavn, turløyper, matbutikk og knapt en kilometer inn til Langesund sentrum. Byggene ligger vestvendt, noe som sikrer gode solforhold på balkonger og terrasser!

Gode løsninger

Alle boligene i prosjektet er like store, 93 kvadratmeter BRA. - De har en gang, to soverom, to bad, eget vaskerom, en garderobe og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse eller balkong, hvor det også er en utebod. Hovedsoverommet har skyvedør inn til eget bad. Soverom nummer to har også en slik løsning. I tillegg får hver bolig egen parkering i prosjektets garasjeanlegg, samt en utvendig sportsbod.

 

Link til Finn:

3 horisontaldelte tomannsboliger i gangavstand til Langesund. Carport og 2 boder. Høy standard - gode solforhold. | FINN.no