Nye familieboliger på Klyve!

Klyvebekken Hage blir et lite borettslag med to romslige tomannsboliger og en idyllisk beliggenhet. Meld interesse for prosjektet nå!
fredag 07. januar 2022

Prosjektet er tegnet av arkitekt Sølve Grønvold ved Profil Bygg, som også er entreprenør. Tomannsboligene er vertikaldelt med fleksible planløsninger. Her vil det være mulig å skreddersy en planløsning som passer best for deg, enten du ønsker et stort stue/kjøkkenareal eller flere soverom.

Hver bolig er på 128,6 kvadratmeter BRA og inneholder: Entré, 3(4) soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Alle boligene får gode solforhold og tre uteplasser. Mot vest blir det en stor terrasse på mark med egen hage og en romslig balkong. Mot øst blir det en liten balkong, hvor du får morgensol! Tomten ligger landlig tid med kort vei til barnehage, skoler, kollektivtransport, matbutikk og Porsgrunn sentrum. Boligene leveres også med en utvendig sportsbod og to parkeringsplasser i prosjektets carportanlegg.

Klyvebekken Hage blir et borettslag tilknyttet PBBL. Dette betyr en trygg botilværelse med en fleksibel finansiering og 20 års avdragsfrihet. Planen er å lansere prosjektet nå i januar. Ta kontakt med prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren - tv@sormegleren.no - for mer informasjon!