NY MEDLEMSFORDEL HOS SPORT 1 PORSGRUNN OG GLEXE!

Det har lenge vært er sterkt ønske å få til et samarbeid med en sportsbutikk med solid tyngde, kjente merkevarer og bredt utvalg av produkter. Leder for Medlemsprogrammet i PBBL, Marte Pettersen, er strålende fornøyd med denne tidlige julegaven hun nå kan presentere for medlemmene. 

Porsgrunns nyeste og freshe sportsbutikk åpnet dørene i sommeren 2020! Sport 1 har som målsetting å være en fag-butikk for «hvermannsen» med markedsledende merkevarer. I tillegg til dette vil du møte personer med lang bransjeerfaring, som gjør dem i stand til å yte god service og personlig oppfølging av kundene. Sport 1 Glexe finner du på Midt-Telemarks største kjøpesenter, Bøsenteret, og butikknavnet er inspirert av det 1.120 meter høye Gleksefjellet på Lifjell. Våren 2019 åpnet de en enda større butikk inkludert egen outlet-avdeling.

Sport 1 Porsgrunn og Glexe tilbyr nå PBBL-medlemmer 5% på toppen av alt du handler! Dette gjelder ved registrert betalingskort inne på Min Side eller i PBBL-appen før handelen finner sted.

Ønsker du mer inspirasjon til hva Sport 1 tilbyr? Sjekk ut hjemmesiden deres. Eller følg de på Instagram med daglig oppdatering fra butikken på det nyeste i butikken, kampanjer og inspirasjon.