Nå lanseres et nytt og spennende boligprosjekt på Nenset i Skien. - Ja, vi gleder oss over å kunne gå ut i markedet med det første byggetrinnet av Nenset Park. Dette består åtte tomannsboliger, som passer til alt fra barnefamilier til pensjonister, sier Anders Hoel, direktør ved PBBL. Prosjektet får en sentral beliggenhet i et veletablert og rolig boligområde med kort vei til matbutikk, offentlig transport, turområder og alle handlemulighetene som finnes på Kjørbekk. - Nenset Park er et helt nytt og attraktivt boligfelt i grønne og solfylte omgivelser. Det består av totalt 44 boliger fordelt tre boligtyper. Konseptet har vært å skape moderne og lettstelte hjem med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige terrasser eller balkonger. Her ligger alt til rette for å skape et godt hjem i et trivelig nabofellesskap! smiler Anders.

Populær boligtype

Bak prosjektet står samarbeidspartnerne PBBL, Pancom og Bratsberg Bolig, som også står bak suksessen Pors Hageby på Vessia. - Vi har tatt med den mest populære boligtypen fra dette prosjektet til Nenset, avslører Frederic Kristoffersen, daglig leder ved Pancom. - Markedet etterspør nemlig lav trehusbebyggelse og boliger som har alt på et plan. Det første byggetrinnet av Nenset Park omfatter åtte tomannsboliger. Ti av boligene har alt på en flate. I størrelse ligger de på 80,6 kvadratmeter BRA. Samtlige inneholder gang, to soverom, et bad, en innvendig bod og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse.

Fire soverom

Tre av byggene består av tomannsboliger på 130,6 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. - I første etasje finner du et soverom, et bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse. Også ved inngangspartiet blir det en terrasse, slik at du er sikret mest mulig sol, forklarer prosjektmegler Kari Anne Kleiv ved Sørmegleren Telemark. - I andre etasje er det lagt opp til et bad, to soverom og en loftstue, som kan gjøres om til et soverom. Med alle boligene i prosjektet følger også en utvendig sportsbod og carport.

Trygt og enkelt

Det er populært å bo i borettslag. De aller fleste nye boligprosjektene i Grenland er organisert som borettslag. Dette gjelder også Nenset Park, som blir et borettslag tilknyttet Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag. - Å bo i et borettslag gir deg trygge rammer i et godt fellesskap, mener Anders. - Livet blir også enklere i Nenset Park. Kanskje du er en av dem som ønsker å flytte fra en stor enebolig til et hjem som krever mindre vedlikehold og egeninnsats? Da har du muligheten nå!

Forkjøpsrett og visning

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i dette prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er 27. august klokken 12.00. Du kan melde forkjøpsrett på nensetpark.no! Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta torsdag 22. august fra klokken 17.00 til 18.00! 

På bildet:
Anders Hoel, direktør ved PBBL, prosjektmegler Kari Anne Kleiv ved Sørmegleren Telemark og Frederic Kristoffersen, daglig leder ved Pancom.