Nenset Hage er et helt nytt og attraktivt boligfelt i grønne og solfylte omgivelser i et allerede veletablert og rolig nabolag. Bak prosjektet står PBBL og Heimgard Bolig. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren. Prosjektet får en sentral beliggenhet med kort vei til matbutikk, offentlig transport, turområder og alle handlemulighetene som finnes på Kjørbekk. Det blir anlagt en helt ny vei fra Porsgrunnsvegen til prosjektet. Det første byggetrinnet består av 16 boliger fordelt på åtte tomannsboliger. Planen er å lansere dette byggetrinnet i mai.  

Moderne hjem

Prosjektet vil bestå av totalt 44 boliger fordelt tre boligtyper. Fokuset har vært å skape moderne og lettstelte hjem med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige terrasser eller balkonger. Her ligger alt til rette for å skape et godt hjem i et trivelig nabofellesskap! 

Populære boligtyper

Det første byggetrinnet av Nenset Hage omfatter åtte tomannsboliger. Ti av boligene har alt på en flate og blir på 80,6 kvadratmeter BRA. De resterende seks boligene blir på 136,3 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. Dette er boligkonsepter som har truffet godt i markedet i prosjekter, som blant annet Pors Hageby på Vessia, Nabolaget på Hovet i Porsgrunn og Kjærlighetsstien i Bamble.    

Introduksjon til bolig 1 - 10

I disse tomannsboligene får du alt samlet på en flate. Hver bolig er på 80,6 kvadratmeter BRA. Samtlige inneholder en gang, to soverom, et moderne bad med varmekabler, en innvendig bod og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod og carport.

Introduksjon til bolig 11 - 16

Tre av byggene i Nenset Hage består av tomannsboliger i to etasjer. Hver er på 136,3 kvadratmeter BRA. I første etasje finner du et soverom, et bad med dusj, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse. Også ved inngangspartiet blir det en romslig terrasse, slik at du er sikret mest mulig sol. I andre etasje er det lagt opp til et bad med dusj, to soverom og en loftstue, som kan gjøres om til et soverom. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod og carport.