Nedre Lunde II kommer i mai!

Et nytt byggetrinn nærmer seg på Heistad. I Nedre Lunde II finner du en åttemannsbolig og åtte eneboliger i rekke med takterrasse.
tirsdag 19. april 2022

Heistad er i vinden! Nylig fikk leilighetsprosjektet Heistad Botaniske en flying start. Nå er tiden inne for et nytt byggetrinn av det største boligprosjektet i dette området: Nedre Lunde. – I mai lanserer vi 16 nye boliger. Disse kommer til å treffe bredt! mener prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren.

Bygger

Nedre Lunde vokser frem på en stor tomt ved Lundelia barnehage, som vender ned mot Heistadstranda. Totalt består prosjektet av nesten 90 boliger. Det første byggetrinnet med 14 boliger ble lansert høsten 2020. – Dette byggetrinnet er for lengst utsolgt og byggearbeidene er inne i den siste fasen, fortsetter Tina. - Mange venter nå spent på de nye boligene.

For mange

Prosjektet har en sentral og idyllisk beliggenhet med kort vei barnehage, matbutikker, kafé, offentlige transport, turløyper og badestrender. - Vi har god spredning i alder på kjøperne i det første byggetrinnet. Også trinn to henvender seg til en bred kjøpegruppe. Åttemannsboligen vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt, mens eneboligene i rekke blir midt i blinken for barnefamilier og andre som ønsker godt med plass.

Takterrasser

Mange har etterlyst store familieboliger, derfor finner du åtte eneboliger i rekke i det andre byggetrinnet. - Disse boligene er på 138,8 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til entré, to soverom, ett bad, et eget vaskerom og en tv-stue, som kan gjøres om til soverom. Oppe i andre etasje er det lagt opp til ett bad, ett soverom, en garderobe og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse på mer enn 30 kvadratmeter. Fra denne tar du trappen opp til en takterrasse på 70 kvadratmeter med både utsikt og gode solforhold!

Flere leilighetstyper

Det er også en åttemannsbolig i det nye byggetrinnet. - Her finner du tre leilighetstyper på mellom 86,3 og 93,7 kvadratmeter. Disse har litt ulik utforming, men alle får en åpen stue- og kjøkkenløsning, ett bad, eget vaskerom og romslig uteplass. Du kan velge mellom to eller tre soverom, og noen har også en innvendig bod. Bygget leveres dessuten med heis.

Lansering

Målet er at Nedre Lunde II skal lanseres i løpet av mai. Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett til boligene. Meld gjerne interesse nå for mer informasjon på nedrelunde.no!