På en stor tomt ved Lundelia barnehage ned mot Heistadstranda skal Heimgard Bolig og PBBL bygge rundt 90 boliger. I det første byggetrinnet finner du 14 boliger – seks eneboliger i rekke og to firemannsboliger. Boligene i det første byggetrinnet har fått en utforming og størrelse som gjør at de treffer en bred kjøpegruppe. Firemannsboligene vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt, mens eneboligene i rekke blir midt i blinken for barnefamilier og andre som ønsker godt med plass.

Du finner seks eneboliger i rekke i det første byggetrinnet. Alle har 120,2 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje får disse boligene entré, to soverom, ett bad, eget vaskerom og en bod, i tillegg til carport. Opp i andre etasje er det lagt opp til ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig takterrasse.

Det er to ulike firemannsboliger i det første byggetrinnet. Leilighetene i den minste er på 75,0 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 85,7 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom.

Prosjektmeglere for Nedre Lunde er Tina Vinje og Jørgen Thorkildsen ved Sørmegleren Telemark.

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til dette prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 24. september klokken 12.00. Forkjøpsretten melder du på: nedrelunde.no

Du er velkommen til en hyggelig prat på byggetomta lørdag 19. september klokken 12.00 til 13.00!