Nå lanseres Krabberødveien Hage!

Endelig er det klart for et nytt boligprosjekt på Stathelle. Krabberødveien Hage byr på 10 boliger på en vestvendt tomt. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
fredag 10. juni 2022

Krabberødveien Hage er i regi av FIHA Holding. De erstatter en gammel enebolig med ti nye boliger i form av en seksmannsbolig og en firemannsbolig, som er knyttet sammen av et trappe- og heishus. Boligene ligger i første og andre etasje, mens underetasjen rommer garasjer og sportsboder.

Sentralt på Stathelle

Krabberødveien Hage har en perfekt beliggenhet for deg som vil å bo sentralt på Stathelle. Her får du gangavstand til matbutikk, offentlige transport og alle tilbudene som Brotorvet har å by på! Leilighetene har luftige balkonger eller terrasser i grønne omgivelser. Samtlige uteplasser er på mer enn 20 kvadratmeter – så her får du godt med boltreplass! Arkitekten har gitt prosjektet et rent og stilfullt arkitektonisk uttrykk. Bruken av tre og store vindusflater bidrar til et delikat uttrykk. Moderne linjer og spennende fargebruk skaper et boligprosjekt som skiller seg ut i markedet.

Om boligene

Boligene i Krabberødveien Hage vil i størrelse bli på mellom 86,6 og 94,8 kvadratmeter BRA. Innvendig har vi hatt fokus på effektive planløsninger, noe som gjør at alle kan velge om de vil ha to eller tre soverom. Alle boligene har i tillegg et bad, en bod og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse eller balkong. Med alle boligene følger en parkeringsplass og en sportsbod i garasjeanlegget i underetasjen.

Forkjøpsrett og visning

PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 16. juni klokken 12.00. Forkjøpsretten melder du her på pbbl.no. Prosjektmegler og daglig leder Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler inviterer dessuten til visning på byggetomta tirsdag 14. juni fra klokken 17.00 til 18.00.