Nå lanseres Bakketunet på Heistad - du har forkjøpsrett!

Bakketunet består av seks energismarte familieboliger med egen garasje, solcelleanlegg, vedfyring og mulighet for en hybel. Du har forkjøpsrett!
fredag 11. november 2022

Bakketunet har høy standard og er designet for moderne familier som ønsker ekstra god plass. Uavhengig av barnas alder, er boligen tilrettelagt for familietid, men også for litt ekstra privatliv – når behovet melder seg. Her er det masse boltreplass for både voksne og barn – inne og ute. Med enkle grep kan du lage en utleiehybel.

I nærheten

Fra prosjektet er det gangavstand til barnehage og Heistad barne- og ungdomsskole. Få skritt unna ligger Kiwi, Rema 1000 og apotek. Rett i nærheten ligger et flott idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, flerbrukshaller og rulleskiløype. Det er fine turmuligheter i nærområder og idylliske Eidangerfjorden frister med badeplasser, småbåthavn og kyststi. Med slike omgivelser er det lett å være aktiv!

Borettslag = mer fritid

Boligene i Bakketunet blir organisert som et borettslag tilknyttet Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag (PBBL). Å bo i et borettslag gir deg trygge rammer i et godt nabofellesskap. For deg som kjøper innebærer dette en rekke fordeler: Du slipper for eksempel helt å tenke på vedlikehold av fasaden. Når andre bruker verdifulle feriedager med malingkosten i stiger og lift, kan du senke skuldrene og prioritere familie og hobbyer.

Mulighet for hybel

I første etasje er det et rom med mange muligheter. Her er det tilrettelagt for etablering av hybel med egen inngang – for helt skattefri utleie.

Energismarte hjem

Boligene er designet for å gi familien et godt inneklima på en energieffektiv måte. Med eget solcelleanlegg, varmepumpe og vedfyring ligger alt til rette for å spare strøm og samtidig ha det lunt og behagelig.

Flotte uteareal

Hver enhet har stor veranda, terrasse og egen hage, samt fellesareal med lekeplass. Her blir det hyggelig å treffes på tunet!

Om boligene

De seks eneboligene er alle 172 kvadratmeter BRA fordelt over to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en gang, tre soverom (ett med utgang til en egen terrasse), eget vaskerom, ett toalett, stue, ett bad med dusj og et kontor, som også kan benyttes til ett soverom. Planløsningen for denne etasjen åpner opp for å lage en egen utleiedel. I andre etasje finner du ett soverom, et bad med dusj og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en luftig balkong. Med hver bolig følger egen garasje med sportsbod. I tilknytning til prosjektet blir det dessuten bygd en egen lekeplass. 

Forkjøpsrett og visning

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Bakketunet. Frist for å melde forkjøpsrett er mandag 21. november klokken 12.00. Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta lørdag 19. november fra klokken 13.00 til 14.00!