Nå lanserer vi Elverhøy Park!

Bo nær hjertet av Porsgrunn! De første 8 boligene i Elverhøy Park er nå lagt ut for salg med forkjøpsrett for medlemmer av PBBL.
lørdag 14. mai 2022

Vi gleder oss over å kunne introdusere det første byggetrinnet av Elverhøy Park. Dette boligprosjektet i regi av Heimgard Bolig og PBBL byr på lettstelte og moderne leiligheter i et veletablert villaområde nær hjertet av Porsgrunn. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett. Frist for å melde forkjøpsrett er onsdag 25. mai klokken 12.00. Prosjektmeglere er Ingrid Reisjø og Thomas André Hansen ved Privatmegleren. De ønsker velkommen til visning på byggetomta søndag 22. mai fra klokken 13.00 til 14.00. 

Sentrumsnær idyll

Byggetomta ligger vestvendt og attraktivt til, bare et steinkast fra jernbanestasjonen i Porsgrunn. Samtidig er det bare noen minutters gange til alle tilbudene i sentrum, kollektivtransport, idrettsområder, alle skolene på Kjølnes og flotte turområder. På den ene delen av tomta lå tidligere studenthuset Elverhøy. Dette er revet og blir nå erstattet av nye boliger.

Alt blir enklere

Elverhøy Park blir delt opp i flere salgstrinn. Totalt omfatter prosjektet litt over 40 boliger. Det første salgstrinnet av består ett bygg med åtte leiligheter. Disse boligene vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt.

Klassisk uttrykk

Elverhøy Park er tegnet av sivilarkitekt MNLA Lars Gabrielsen ved Børve Borchsenius i Porsgrunn. Hans målsetting har vært å skape et prosjekt som glir naturlig inn i den eksisterende bebyggelsen, noe som har gitt byggene et mer klassisk arkitektonisk uttrykk.

Solfylt og luftig

Leilighetene er innvendig preget av store vindusflater og gjennomtenkte planløsninger. Stikkord er komfort og funksjonalitet. Beliggenheten sørger dessuten for gode solforhold og grønn utsikt. Resultatet er innbydende hjem i et sentrumsnært villastrøk. Det er fire leilighetstyper i det første salgstrinnet. Alle de disse boligene er 3-roms med gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, bad og et vaskerom/teknisk rom. Fra stue- og kjøkken blir det utgang til en terrasse på mark eller balkong. På inngangssiden av bygget blir det svalgang og trapp. Alle boligene leveres i tillegg med en utvendig sportsbod og en parkeringsplass. I størrelse er leilighetene: 65,3 – 66,2 – 73,0 – 74,5 kvadratmeter BRA. Det er to boliger av hver leilighetstype.