Muleåsen - nytt prosjekt i Porsgrunn!

I samarbeid med TVB Bolig lanserer snart PBBL det første byggetrinnet av Muleåsen - 6 moderne boliger fordelt på en tomannsbolig og fire eneboliger i rekke.
onsdag 17. mars 2021

Vi gleder oss over at Muleåsen endelig nærmer seg! Dette er et nytt prosjekt ved Mule i Porsgrunn med moderne arkitektur og en strålende beliggenhet! Prosjektet ligger på et helt nytt tomtefelt med utsikt og nærhet til sjøen. Bak prosjektet står TVB Bolig og PBBL. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark. I det første byggetrinnet finner du 6 boliger fordelt å en tomannsbolig og fire eneboliger i rekke. I størrelse er boligene mellom 89,6 og 118,0 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. Alle boligene får takterrasser – noe som sikrer flotte solforhold! Det første byggetrinnet av Muleåsen lanseres i april – du kan melde interesse nå på hjemmesiden til prosjektet:

muleasen.no

Som en forsmak på prosjektet er du invitert til en hyggelig prat på byggetomta onsdag 24. mars fra klokken 17.00 til 18.00!

På bildet og byggetomta: Prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren, daglig leder Ole Gunnar Thommesen ved TVB Bolig og direktør Morten Borge ved PBBL.