I år har vi blitt enda mer digitale og dermed gjort det enklere for deg og bedre for miljøet!

Du er med på å spare miljøet om du velger å motta giro elektronisk. PBBL har besluttet å fjerne medlemsbrosjyren i papir og medlemskortet i plast. Medlemskortet finner du i PBBL medlemsappen. Totalt sett for bransjen utgjør medlemskortet ca. 3 tonn med plast. Gå inn i nettbanken og velg avtalegiro eller e-faktura, så vil du få giroen sendt dit.

  • Nyhet: Betal medlemskontingenten enkelt gjennom Vipps appen ved å laste ned Vipps og huke av for å akseptere og motta regninger og eFaktura under «Profil» i appen.
  • Medlemsbeviset ditt er tilgjengelig til enhver tid i PBBL appen. Dette viser du frem i butikk for å få tilgang til rabatter hos våre samarbeidspartnere.
  • Medlemsbrosjyren digitalt: På nettsidene våre kan du gjennom hele året se alle dine medlemsfordeler og samarbeidspartnere. Her vil avtaler og kampanjer være oppdatert til enhver tid, slik at du får med deg de beste tilbudene og kan spare noen ekstra bonuskroner gjennom ditt medlemskap.

Husk at du automatisk sparer bonuskroner når du handler med et registrert betalingskort hos våre samarbeidspartnere. Du kan registrere dine betalingskort på Min Side (lenke).