Endelig er tiden inne for å realisere Lilletorget! Dette prosjektet har vært under planlegging i en årrekke, men nå kan Mustad Utvikling introduserer 10 nye hjem i hjertet av Langesund! Lilletorget består av et leilighetsbygg i tre etasjer med åtte boliger og en tomannsbolig i to etasjer. Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til 7 av disse boligene! Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 24. september klokken 12.00. For mer informasjon - kontakt prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark: tv@sormegleren.no! Du er hjertelig velkommen til en hyggelig prat på byggetomta onsdag 23. september klokken 17.00 til 18.00! 

Midt i Langesund

Lilletorget har en solrik beliggenhet i Langesund sentrum. Tomten ligger midt i krysset mellom Bambleveien og Baneveien med gangavstand til matbutikk, skole, barnehager og alle tilbudene i Langesund. Sjø, strender og flotte turmuligheter finner du også rett i nærheten.

Lyst & luftig

Boligene i Lilletorget blir lyse med effektive planløsninger og store vindusflater. Med to uteplasser hver er de sikret godt med sol. Bilen parkerer du i parkeringskjelleren, som ligger i underetasjen i leilighetsbygget. Her er det også sportsboder og heis.

Klassiske linjer

Arkitekten har latt seg inspirere av Langesunds mange og gamle bygg med klassiske linjer. Prosjektet ønsker å skape to bygg som glir naturlig inn i omgivelsene i med tanke på form, farger og materialvalg.

Leilighetsbygget

I leilighetsbygget blir det åtte boliger på mellom 77,7 og 91,5 kvadratmeter BRA. Bilen setter du i underetasjen, hvor det er en heis som går opp til syv av leilighetene. I tillegg finner du sportsboder her – det følger med en til hver leilighet! Alle boligene får en gang, to soverom, ett bad, en åpen stue- og kjøkkenløsning, egen bod/vaskerom og to uteplasser.

Tomannsboligene

I tomannsboligen finner du en leilighet i hver etasje. I størrelse er disse 92,8 og 93,2 kvadratmeter BRA. Begge har en romslig gang, to soverom, hvorav ett har utgang til en vestvendt terrasse på over 18 kvadratmeter. Videre finner du en bod/vaskerom, ett bad, ett gjestetoalett og en åpen stue- og kjøttløsning med utgang til en balkong vendt mot sør.