Endelig kan vi presentere det nye boligprosjektet ved Lietorvet kjøpesenter. – Nå kan våre medlemmer melde forkjøpsrett til de 21 leilighetene i det første byggetrinnet. Dette har blitt et flott prosjekt med sentral beliggenhet, utsikt og flotte solforhold. Både for nærområdet og Skien sentrum blir dette et skikkelig løft! konstaterer Anders Hoel, direktør ved PBBL.

FIHA Holding, Bratsberg Gruppen, Betonmast og PBBL står bak prosjektet. - Etter flere år med planlegging ligger alt til rette for å kunne realisere boligdrømmen rett ved det populære kjøpesenteret, fortsetter Anders. - Her får man kort vei til det meste! Fjoråret var preget av flere store oppgraderingsprosjekter på Lietorvet, både utvendig og innvendig. Blant annet har Meny, Posten, Vinmonopolet og Catilina Café fått nye og mer moderne lokaler. Dette gjør at kjøpesenteret i dag fremstår som en enda mer attraktiv nabo for kjøperne i vårt prosjekt.

Et hjem for mange

Prosjektet ved Lietorvet kjøpesenter består av totalt 4 bygg med rundt 90 leiligheter. Det første byggetrinnet omfatter 1 bygg med 21 leiligheter. Det blir parkeringsanlegg i første etasje med heis opp til leilighetene. Bygget får 6 etasjer. Fra 2. til 5. etasje blir det 5 leiligheter, med unntak av toppetasjen. Her blir det kun 1 bolig. Det er et bredt utvalg av ulike leiligheter i det første byggetrinnet. Mange kommer til å finne et nytt hjem i dette prosjektet. Vi kan by på alt fra 2-roms på rundt 53 kvadratmeter til 4-roms på rundt 119 kvadratmeter. Etter ønske fra markedet er det ekstra fokus på leiligheter mellom 90 og 100 kvadratmeter med to og tre soverom. Svært mange av boligene har dessuten balkong på to sider. Da er man sikret morgensol og flott utsikt over Skien sentrum på den ene balkongen, og kveldssol på den andre!

Forkjøpsrett

Interessen for prosjektet er stor. Etter at politikerne gav grønt lys for prosjektet 12. mars, har det vært en jevn strøm av interessenter. Vi inviterte til et informasjonsmøte om prosjektet 25. mars, noe som resulterte i at Catilina Café ble fylt til randen. Vi lanserte prosjektet onsdag 10. april. Dette betyr at PBBL sine medlemmer nå kan melde forkjøpsrett til boligene. Frist for å melde forkjøpsrett er satt til tirsdag 23. april klokken 12.00. De første medlemmene har allerede meldt forkjøpsrett!