I begynnelsen av mai lanseres et nytt prosjekt midt i Stathelle sentrum. - Hele Krabberødveien 3 skal oppgraderes. Legesenteret her skal pusses opp og bygget får en ekstra etasje med fem leiligheter. Det blir heis opp til boligene, sier prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark, som kan fortelle om stor interesse for prosjektet. Entreprenør Amundsen Bygg er allerede i gang med byggearbeidene. - Ja, dette har vi tro på! Krabberødveien 3 blir som ny, konstaterer Frederic Kristoffersen fornøyd. Han er styreleder i Pancom Investments som har utviklet prosjektet. - I dag rommer bygget leiligheter i underetasjen og Stathelle Legesenter i første etasje. Bygget får ny fasade, samtidig utvides og moderniseres lokalene til legesenteret. På toppen bygger vi fem moderne leiligheter med luftige balkonger. 
 
2-roms og 3-roms
 
-Inngang til leilighetene blir på baksiden av bygget, hvor det blir parkering og et heishus, fortsetter Tina. - De fem boligene vil i størrelse bli på mellom 73 og 86 kvadratmeter BRA. Det blir to 2-roms og tre 3-roms leiligheter. Innvendig har vi hatt fokus på effektive planløsninger. Alle boligene har bad, bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning, samt ett eller to soverom. Ved parkeringen blir det bygd sportsboder til hver leilighet.  
 
Forkjøpsrett
            
-Med en leilighet i Krabberødveien 3 havner du mitt i smørøyet på Stathelle, påpeker markedssjef Lars Christensen i PBBL. - Det er bare noen meter til nærmeste matbutikk og offentlig transport. Det samme gjelder alle tilbudene og butikkene på Brotorvet. Boligene blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. Dette betyr at våre medlemmer vil ha forkjøpsrett til prosjektet. Planen er å lansere Krabberødveien 3 i begynnelsen av mai, men du kan melde din interesse nå!