Hydalsveien 23 i Langesund - innflytting i desember!

Drømmer du om en ny bolig til jul? I desember ferdigstilles de første boligene i Hydalsveien 23. Opplev boligene lørdag 26. november!
fredag 18. november 2022

Prosjektet er i regi av PG Bygg og Eiendom AS og består av tre tomannsboliger med et moderne uttrykk og gode, gjennomtenkte planløsninger. Parkering foregår i eget carportanlegg, i tillegg blir det bygd utvendige sportsboder. - Prosjektet ligger sentralt til i et veletablert boligområde på Hydal i Bamble. Her er det kort vei til sjøen, Stoa båthavn, turløyper og matbutikk. Det er knapt en kilometer inn til Langesund sentrum og fire kilometer til Brotorvet. Byggene ligger vestvendt, noe som sikrer gode solforhold! sier prosjektmegler Kjersti Rønningsland ved Krogsveen.

Om boligene

Alle boligene i Hydalsveien 23 er like store, 93 kvadratmeter BRA. De har en bred gang med skyvedører, to soverom, to bad, eget vaskerom, en garderobe, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse eller balkong, hvor det også er en utebod. Hovedsoverommet har skyvedør inn til eget bad. Soverom nummer to har også en slik løsning. Boligene i andre etasje får dessuten en liten uteplass ved inngangsdøren, som blir liggende vendt mot øst og morgensolen. I tillegg får hver bolig egen parkering i prosjektets parkeringsanlegg, samt en utvendig sportsbod.

Kjøp nå!

Salget av boligene er i gang. Du er velkommen til å oppleve boligene lørdag 26. november fra klokken 12.00 til 13.00! For mer informasjon ta kontakt med prosjektmegler Kjersti Rønningsland på 920 42 519 eller 35964875 - kjersti.ronningsland@krogsveen.no