Heistad Botaniske lanseres 22. januar!

Det første nye boligprosjektet vi lanserer i 2022 blir Heistad Botaniske med 15 nye leiligheter sentralt på Heistad. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
tirsdag 16. november 2021

Heistad Botaniske er det nye boligprosjektet på skoletomta på Heistad. Bak prosjektet står PBBL. Heimgard Bolig og Porsgrunn Utvikling. - Det første byggetrinnet består av et bygg med 15 moderne leiligheter, heis og parkeringskjeller, samtidig som man legger opp til fine grønne fellesarealer med eget drivhus, forteller prosjektmeglerne Tina Vinje og Rose Røstberg ved Sørmegleren.  

Tre boligtyper

Arbeidet med å forvandle skoletomta til det nye Heistad sentrum fortsetter. – Det nye bygget blir knyttet opp mot et nytt parkområde som skal etableres, forklarer Tina. – Det nye bygget får en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til fem etasjer med leiligheter. Vi planlegger tre boligtyper i hver etasje. Disse er på rundt 61, 89 og 105 kvadratmeter BRA. Fra en effektiv toroms med smarte planløsninger til en flott fireroms med blant annet to balkonger. - Et satsingsområde har vært fellesarealene i første etasje, påpeker Rose. - Her ønsker vi å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot parken bygger vi en uteplass med pergola, hvor man nyte ettermiddagssolen. Ved siden av blir det et drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

Nytt sentrum

Heistad Botaniske blir et stort prosjekt som kommer til å romme både boliger og næringslokaler. - Totalt ser vi for oss fire bygg med innbydende fellesarealer, parkområder og attraktive tilbud til innbyggerne på Heistad. Det nye bygget er det første skrittet på veien til å realisere det som skal bli det nye Heistad sentrum.

Lanseres i januar

Det er nå bestemt at man lanserer Heistad Botaniske lørdag 22. januar med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer. Interessenter kan melde interesse på heistadbotaniske.no