Det første byggetrinnet av Gravavegen Hage besto av to tomannsboliger. Dette prosjektet ble ferdigstilt tidligere i år og er utsolgt. Nå er det nabotomta som står for tur. Her har den velkjente arkitekten Arild Sannes ved ARIO tegnet to spennende bygg med til sammen seks leiligheter. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet, blant annet Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris. Han tegnet også det første byggetrinnet av Gravavegen Hage. Prosjektet har en sentral beliggenhet på Heistad. Her kommer du til et veletablert og populært område med kort vei til barnehage (Rypevegen Barnehage er en av naboene), skoler og flotte turområder. Beliggenheten sikrer dessuten gode solforhold.

Tre soverom

Mange flytter fra store eneboliger til leiligheter, derfor har det lenge vært en etterspørsel i markedet etter større leiligheter. Med Gravavegen Hage 2 kan vi endelig tilby slike boliger. De seks leilighetene i prosjektet har en størrelse fra 93,2 til 108,5 kvadratmeter BRA. Disse er fordelt på en firemannsbolig og en tomannsbolig. Alle får tre soverom. Det blir luftige balkonger for boligene i andre etasje, mens leilighetene i første etasje får terrasser i grønne omgivelser.

Forkjøpsrett

Bak prosjektet står Heimgard Bolig og PBBL. Prosjektmegler er Thomas André Hansen ved Privatmegleren. Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i dette prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 24. november klokken 12.00. Velkommen til visning på byggetomta torsdag 12. november klokken 16.00 til 17.00.

Mer info finner du på: gravavegenhage.no