Vi gleder oss over å kunne presentere Gjerpensgate Park! Dette er et samarbeidsprosjekt med Heimgard Bolig og det omfatter flere boligtyper og totalt 23 nye hjem. Nå lanserer vi det første byggetrinnet med 12 boliger fordelt på to tomannsboliger og en åttemannsbolig. Prosjektet blir preget av lav trehusbebyggelse, luftige uteplasser, trivelige fellesarealer og grønne hager. Bilen setter du i parkeringskjelleren under byggene, hvor det er heis opp til tunet i prosjektet. Graf Entreprenør skal bygge prosjektet og prosjektmegler er Jørgen Thorkildsen ved Sørmegleren Telemark. Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta tirsdag 25. august fra klokken 17.00 til 18.00! Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 3. september klokken 12.00! Forkjøpsrett melder du på prosjektets hjemmeside: gjerpensgatepark.no 


Grønne oase

Gjerpensgate Park har en perfekt beliggenhet for deg som vil å bo i en trivelig bygate, men som samtidig ønsker gangavstand til alle mulighetene og tilbudene som Skien sentrum har å by på. Fra Gjerpensgate Park er det bare et steinkast til togstasjonen, bussforbindelser, flotte friområder og parkanlegg, samt matbutikk og Skagerak Arena. Lundedalen ligger kun 200 meter unna. Her finner parkidyll fra Nordre Falkum ned til Bakken med golfanlegg, treningsapparater, lekeplasser, basketballbaner, friområder og skiløyper på vinteren. Boligene blir liggende solfylt til og de fleste uteplassene vender mot vest. Prosjektet får en grønn profil med en vakker allé mot nord, et friareal med lekeplass mot vest, hekker, hager og et fellesområde med sitteplasser og lekemuligheter.

Sentrumsnær idyll

Du merker godt at Nordre Bydel i Skien har begynt å blomstre. Dette området er preget av en eldre bebyggelse med mange ærverdige eneboliger. De siste årene har flere nye boligprosjekter bidratt til økt optimisme og nye beboere til området. Med Gjerpensgate Park erstatter vi flere slitte næringsbygg og en gammel enebolig med moderne trehusbebyggelse i delikate farger og tiltalende grøntarealer.

Populært konsept

Gjerpensgate Park har to tomannsboliger som har alt samlet på en flate. Dette boligkonseptet har vi brukt i flere prosjekter rundt om i Telemark med stor suksess de siste årene. Blant annet finner du denne boligtypen i Pors Hageby på Vessia i Porsgrunn, Nordbøåsen i Bø og Kjærlighetsstien nær Langesund. Konseptet er utviklet av Graf Entreprenør, som også er hovedentreprenør for Gjerpensgate Park.

Introduksjon til boligene
Det første byggetrinnet består av to tomannsboliger med alt på en flate (bolig 1 til 4) og en åttemannsbolig i to etasjer (bolig 5 til 12). I størrelse varierer boligene fra 70,8 til 75,0 kvadratmeter BRA. Innvendig er alle boligene like: De har en gang, to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse i grønne omgivelser eller en luftig balkong.