Byggingen av det nye boligprosjektet på Strømdal i Skien er i rute. – Furuset består av boliger som skiller seg positivt ut i markedet med smarte planløsninger og spennende arkitektur, mener prosjektmeglerne Beathe Gundersen og Jørgen Thorkildsen ved Sørmegleren Telemark avdeling Skien. 

 

Grønne omgivelser

 

Det første byggetrinnet av Furuset består av 8 boliger fordelt på 4 bygg i grønne og luftige omgivelser. -  Prosjektet ligger bare noen få kilometer fra Skien sentrum. Her er det gangavstand til flotte turløyper og naturopplevelser. Samtidig er det bare kort vei til barneskole, ungdomsskole og barnehager. Shoppe kan du gjøre i butikkene på Gulsetsenteret, som heller ikke ligger langt unna! smiler Beathe, som selv bor på Gulset. – Vi gleder oss over fremdriften i prosjektet. Allerede til sommeren kan man flytte inn i de første boligene!

 

Åpent og luftig

 

- Boligene på Furuset er hver på rundt 112 kvadratmeter BRA fordelt på 2 etasjer, fortsetter Jørgen. - I 1. etasje er det entré med skyvedørsgarderobe. Deler av dette gulvet blir belagt med flis. Et moderne bad med fliser, varmekabler, klosett og dusjhjørne. Videre blir det en åpen og luftig kjøkken- og stueløsning preget av store vindusflater og utsikt mot Skien. Her blir det også høyt under taket – enkelte steder rundt 4 meter! Fra stuen er det utgang til en romslig balkong. En trapp fører ned til underetasjen, hvor du finner gang, bod/vaskerom og et stort bad med fliser, varmekabler, klosett og dusjhjørne. Det blir også 3 soverom – fra hovedsoverommet blir det utgang til en stor terrasse i grønne omgivelser.