Vannfronten Park er tidenes boligprosjekt på Notodden. Totalt omfatter prosjektet fem bygg og over 80 boliger. Bak Vannfronten Park står PBBL og Heimgard Bolig. Det første byggetrinnet ble lansert for et par uker siden. Dette består av ett bygg med 18 leiligheter, som er døpt Birkeland - etter den berømte forskeren Kristian Birkeland, som var en viktig bidragsyter til industrieventyret på Notodden. Nå er allerede 10 av boligene i dette bygget solgt. - Vi fikk en flying start, konstaterer prosjektmeglerne Birthe Hedvall og Bjørn R. Bjørnfeld ved Aktiv Notodden fornøyd. - På under to timer ble det solgt leiligheter til en verdi av 57 millioner kroner. Dette gjør at PBBL og Heimgard Bolig har gitt grønt lys for byggestart! I tillegg starter nå forberedelsene med å lansere det neste byggetrinnet!

UNIK BELIGGENHET

I det første byggetrinnet er det 47 boliger som vil bli lansert i tre salgstrinn, bygg A, Birkeland, med 18 boliger, bygg B og C med 18 og 11 boliger. Boligene vil ligge over forretningene og får egen parkeringskjeller med heis opp til leilighetene. Beliggenheten til prosjektet er unikt med nærhet til Bok & Blueshuset, vestvendt beliggenhet med gode solforhold og med vannfronten som nærmeste nabo. I tillegg blir det gangavstand til butikker, kulturarenaer og Notoddens mange opplevelser. Mellom byggene blir det anlagt et attraktivt og grønt fellesareal med parkelementer og hyggelige møteplasser. 

FØRSTE 18 BOLIGENE

Vannfronten Park Birkeland byr på 18 moderne leiligheter fordelt på fem etasjer. Det er lagt opp til fem boliger i hver etasje, med unntak av femte etasje, hvor det er tre leiligheter. Det er et bredt utvalg av størrelser: Alt fra en arealeffektiv toroms på 35 kvadratmeter BRA til en toppleilighet på 120,3 kvadratmeter BRA med tre soverom, to bad og en stor takterrasse. 

Mer informasjon

Besøk www.vannfrontenpark.no for mer informasjon om prosjektet og hvilke boliger som er ledige!