Firemannsboliger i Nenset Hage

Byggingen av Nenset Hage er i gang, samtidig introduseres tre firemannsboliger. -Markedet etterspør slike boliger, sier markedssjef Lars Christensen ved PBBL.
onsdag 06. juli 2022

Nenset Hage er et helt nytt og attraktivt boligfelt i grønne og solfylte omgivelser. Prosjektet har en sentral beliggenhet i et veletablert og rolig boligområde med kort vei til matbutikk, offentlig transport, turområder og alle handlemulighetene som finnes på Kjørbekk. - Bak prosjektet står PBBL og Heimgard Bolig, som også sto bak suksessen Pors Hageby på Vessia, fortsetter Lars. - Man tatt med den mest populære boligtypen fra dette prosjektet til Nenset. Markedet etterspør nemlig lav trehusbebyggelse og boliger som har alt på ett plan. Det første byggetrinnet av Nenset Hage omfatter fem slike tomannsboliger, hvor hver bolig er 80,6 kvadratmeter BRA. Samtlige inneholder gang, to soverom, ett bad, en innvendig bod og en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor, vestvendt terrasse.

To eller tre soverom

Nenset Hage har blitt utvidet med tre firemannsboliger. - De har to ulike størrelser. Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom. Vi har en firemannsbolig hvor leilighetene har to soverom og to firemannsboliger hvor hver leilighet får tre soverom.