-Det er hyggelig å kunne introdusere et nytt prosjekt i markedet som består av store eneboliger organisert som et borettslag. Vi ser at det er en etterspørsel i markedet etter boliger med god plass. I dette prosjektet kan du få fem soverom, to stuer og tre bad, sier prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren.

Et steinkast fra Porsgrunnselva

Bak prosjektet står selskapet Lermo AS, som lenge har drevet med utvikling av boligprosjekter i Oslo. Med tilhold i Kragerø, synes jeg det er spennende å kunne jobbe med mer lokale prosjekter. Elvegata Hage blir det første prosjektet vi lanserer i Grenland, men vi har mer på trappene, forteller daglig leder Børre Brekka. Byggetomta ligger på Lahelle, et steinkast fra Porsgrunnselva og med Akrobaten idrettsbarnehage som nærmeste nabo.

Terrasse og balkong

Konseptet er fem moderne eneboliger, som hver er på 152 kvadratmeter BRA fordelt på tre etasjer. - I første etasje kommer du inn i en entré med skyvedørsgarderobe. Videre finner du ett soverom, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse. I andre etasje blir gang, ett teknisk rom, tre soverom og ett bad. Fra et av soverommene er det utgang til en luftig balkong. På loftsplanet blir det innredet ett soverom og en romslig tv-stue. Som tilvalg kan du få et ekstra bad her. Med hver bolig følger også en utvendig bod.

Forkjøpsrett & visning

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Elvegata Hage. Frist for å melde forkjøpsrett er onsdag 15. mai klokken 12.00. Velkommen til visning på byggetomta søndag 12. mai fra klokken 13.00 til 14.00!