Endelig nye boliger på Nedre Lunde!

Du har forkjøpsrett til 12 nye boliger på Nedre Lunde II. Her finner du eneboliger i rekke og leiligheter på en solrik tomt nær fjorden!
lørdag 12. november 2022

Nedre Lunde er et samarbeid mellom PBBL og Heimgard Bolig. Prosjektet ligger på en stor tomt ved Lundelia barnehage, som vender ned mot Heistadtangen. Det første byggetrinnet med 14 boliger ble lansert høsten 2020. Dette byggetrinnet er for lengst utsolgt og beboerne har flyttet inn i sine nye hjem. - Prosjektet har en sentral og idyllisk beliggenhet med kort vei barnehage, matbutikker, kafé, offentlige transport, turløyper og badestrender, fortsetter Tina. - Det var god spredning i alder på kjøperne i det første byggetrinnet. Også trinn to henvender seg til en bred kjøpegruppe. Firemannsboligene vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt, mens eneboligene i rekke er midt i blinken for barnefamilier og andre som ønsker godt med plass.

Opptil fire soverom

Mange har etterlyst nye, store familieboliger på Heistad, derfor finner du fire eneboliger i rekke i det andre byggetrinnet. - Eneboligene er på 138,8 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til entré, to soverom, ett bad, et eget vaskerom og en tv-stue, som kan gjøres om til soverom. Oppe i andre etasje er det lagt opp til ett bad, ett soverom, en gang, en garderobe og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt balkong på mer enn 19 kvadratmeter. Terrasse ved inngangspartiet, carport og utvendig sportsbod følger også med hver enebolig.  

To firemannsboliger

Det er to ulike firemannsboliger i det nye byggetrinnet. - Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom. En utvendig sportsbod følger dessuten med hver leilighet, påpeker Tina.

Forkjøpsrett og visning

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Nedre Lunde II. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 24. november klokken 12.00. Forkjøpsrett melder du på hjemmesiden til prosjektet: nedrelunde.no eller på vår hjemmeside. Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta lørdag 19. november fra klokken 13.00 til 14.00.