En god start for Tollnes Terrasse

Det nye prosjektet til TVB Bolig på Tollnes har fått en flying start. Nå har prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren allerede solgt 3 av 5 boliger!
mandag 16. november 2020

3 salg betyr byggestart for Tollnes Terrasse, som består av fem romslige boliger i rekke med en solfylt og vestvendt beliggenhet. Alle boligene får to balkonger og en stor takterrasse. Bilen parkerer du i egen carport. Mot vest blir det etablert en inngjerdet lekeplass. Byggetomta ligger sentralt til i et veletablert og populært nabolag med kort vei til matbutikk, kollektivtransport, turområder og skole.

Moderne linjer

Arkitekten har skapt et prosjekt med rene linjer og et moderne uttrykk. Et bevisst fargevalg bidrar til delikate kontraster som kombineres med store vindusflater. Innvendige er det fokus på smarte og effektive planløsninger. Tre uteplasser i form av to balkonger og en takterrasse bidrar til flotte utvidelser av boligene.

Om boligene

Boligene i Tollnes Terrasse får et areal på 137,6 og 139,0 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. I første etasje er det lagt opp til en entre, to soverom, et bad, en bod og et eget vaskerom, i tillegg til garasje med bod. I andre etasje blir det et bad, et soverom med utgang til en liten balkong mot øst og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en balkong mot vest. I tredje etasje finner du en luftig loftstue kombinert med en solfylt takterrasse på over 53 kvadratmeter.

 

Link til Finn-annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=194835979