På jakt etter et nytt hjem? Hva med en innflyttingsklar leilighet i en firemannsbolig på Gimsøy? Drangedalsgata 21 byr på fire effektive og moderne leiligheter til en gunstig pris. Hver leilighet er på litt over 45 kvadratmeter. Gjennom en felles gang kommer du inn i en entré. Videre finner du ett bad, ett soverom, ett kontor og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse eller balkong. Med boligene følger også en utvendig sportsbod. Frist for å melde forkjøpsrett er mandag 29. april klokken 12.00.

Behov for mye plass? Da kan en av de fire eneboligene i Smihaugvegen på Grønli i Porsgrunn være tingen for deg!  Her er hver bolig på rundt 138 kvadratmeter BRA fordelt på to plan. I første etasje får du entré, ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig uteterrasse. I andre etasje blir det ett bad, en bod/garderobe, et teknisk rom, tre soverom og egen loftstue med utgang til en stor og luftig terrasse. Frist for å melde forkjøpsrett er mandag 29. april klokken 12.00.

I det tredje byggetrinnet av Pors Hageby finner du tre ulike boligtyper: En firemannsbolig og rekkehusleiligheter over to og ett plan. Firemannsboligene er 75 kvadratmeter BRA, mens rekkehusleilighetene varierer mellom 79 og 114 kvadratmeter BRA. Seks av rekkehusleilighetene i prosjektet er på 114 kvadratmeter BRA fordelt på to plan. I første etasje blir det gang, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. I andre etasje får du en romslig gang med plass til en sofa og en tv-krok, ett bad og tre soverom, hvorav det ene har et walk-in-closet. Fra et av soverommene er det dør ut til en sørvendt og luftig balkong. Prosjektet har også en rekke på fire med boliger som har alt på en flate. Alle har et areal på rundt 79 kvadratmeter BRA. De inneholder en gang, to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse i grønne omgivelser. Leilighetene i firemannsboligen er 75 kvadratmeter BRA. De rommer gang, to soverom, ett bad, en innvendig bod og en åpen kjøkken- og stueløsning. I første etasje får leilighetene terrasser i grønne omgivelser, mens boligene i andre etasje får luftige balkonger. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 30. april klokken 12.00.