Doktorstykket - nytt miniborettslag i Skien!

Nå lanseres Doktorstykket - tre romslige boliger i rekke på toppen av Blåbærlia i Skien. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
tirsdag 27. oktober 2020

Prosjektet ligger i et populært og veletablert boligområde ved Doktorstykket, i Gregorius Dagssons gate på toppen av Blåbærlia i Skien. Eiendommen ligger vestvendt med meget gode solforhold. Det er kort vei til matbutikk, skoler, barnehager og idrettsanlegg, i tillegg er det gangavstand til Skien sentrum.

Doktorstykket består av tre moderne boliger i rekke i et spennende konsept. En av disse er solgt på forhånd. De to gjenværende boligene er begge på 160 kvadratmeter BRA fordelt på tre etasjer og flere plan. I underetasjen finner du entré, en bod/teknisk rom, kjøkken og spisestue, hall/kontor, bad, vaskerom og et soverom. I første etasje er det stue, bad, hall/kontor og to soverom, mens det i andre etasje blir bod, terrasse og et rom med minikjøkken. Med hver bolig følger dessuten en utvendig sportsbod og carport. Arkitekt Arild Sannes ved ARIO har skapt et spennende prosjekt over flere plan. Se snittet på bygget for å få et inntrykk av konseptet! 

Innskudd for de to boligene er kroner 2.300.000,-. Fellesgjeld er kroner 2.300.000,-. Totalpris er kroner 4.600.000,-. Felleskostnad per måned er kroner 6.860,-. 

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til bolig 1 og 3 i prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 5. november klokken 12.00.

For mer informasjon - kontakt prosjektmegler Stig Engebretsen ved DnB Eiendom: Stig.Engebretsen@dnbeiendom.no - 916 81 550 !