PBBL og Pancom står bak Snekkeråsen Terrasse: Ni eneboliger i rekke på en solfylt og unik tomt på Eidanger. – Dette er det første boligprosjektet til PBBL som kun består av eneboliger. Dessuten er det mange år siden det sist ble lansert et nytt prosjekt i dette området, smiler direktør Anders Hoel i PBBL. – Fire eneboligene er allerede solgt, så nå går det mot byggestart!

En perle

Snekkeråsvegen 14 har alltid vært en liten perle med en unik beliggenhet. - Eiendommen ligger på en topp med nydelig utsikt og flotte solforhold, påpeker Anders. - Nærmeste nabo er et grønt friområde. På tomta erstatter vi en gammel enebolig med ni nye hjem. Fra før av er dette et veldig populært boområde med kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg og turområder. Boligene er organisert som et borettslag tilknyttet PBBL, noe som sikrer en trygg og litt enklere hverdag i fellesskap med gode naboer.

Fire soverom

Snekkeråsen Terrasse består av totalt ni eneboliger i rekke fordelt på to boligtyper på rundt 113 og 120 kvadratmeter BRA. - I begge boligtypene får du i første etasje en romslig gang, tre soverom, ett bad og et vaskerom/bod, sier prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler. - I andre etasje blir det ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til en stor veranda på mellom 30 og 50 kvadratmeter, avhengig av boligtype. Med hver bolig følger carport og utvendig sportsbod. Salget er salget av prosjektet godt i gang. De fire første boligene har allerede funnet en eier!