Byggestart for Brekkeby Hage!

Nå er forberedelsene til byggestart i gang for det første byggetrinnet av Brekkeby Hage - det nye boligprosjektet nær hjertet av Skien sentrum.
torsdag 18. mars 2021

Et godt salg har ført til at utbygger kan gi grønt lys for byggestart. Snart skal det gamle skolebygget (ikke Latinskolen, som er vernet) rives slik at entreprenør Veidekke kan sette i gang med byggingen. I det første bygget finner du 18 boliger fordelt på fem etasjer. Planen er at dette bygget skal stå innflyttingsklart i slutten av 2022. Det arbeides nå med det neste byggetrinnet, som også får 18 boliger. Brekkeby Hage II vil bli lansert lørdag 17. april.

En av kjøperne i det første byggetrinnet som gleder seg til å flytte inn i sitt nye hjem er Knut og Lise Schriwer. De forteller at prosjektet samsvarte med flere av deres ønsker. «Det blir fine bygg med bra uteområde. Brekkeby Hage er sentralt, men likevel litt bort fra bykjernen. Det er gode planløsninger. Vi fikk god informasjon vedrørende prosjektet, og raske svar i forhold våre spørsmål knyttet til utbyggingen. Vi synes prosjektet og området passer bra nå når vi blir eldre!»

På bildet: Knut og Lise Schriwer har kjøpt leilighet i Brekkeby Hage. Nå gleder deg seg over byggestart for prosjektet. 

På byggetomta: Utbygger og daglig leder Hans Ludvig Grinilia ved Agato Eiendom, markedssjef Lars Christensen ved PBBL og prosjektmeglerne Ingrid Reisjø og Thomas André Hansen ved Privatmegleren.

Oversikt over ledige boliger, priser og mer informasjon om prosjektet finner du på: brekkby.no!

 

Dokumenter for nedlasting