Buerhaven trinn 4 er lansert!

Nå har Seltor Bolig og PBBL lansert 16 nye leiligheter ved Borgeåsen senter. Dette blir det siste trinnet av Buerhaven-prosjektet. Du kan melde forkjøpsrett!
lørdag 27. mars 2021

Vi gleder oss over å kunne presentere de 16 siste leilighetene i Buerhaven på Borgeåsen. Trinn 4 er det aller siste byggetrinnet i regi av Seltor Bolig og PBBL. Godt tilbaketrukket fra hovedveien bor du omkranset av et vakkert, frodig landskap. Mellom de fire punkthusene, alle over fire etasjer, er det åpne, grønne felleshager. Det nye bygget får et moderne, men likevel klassisk uttrykk, preget av store vindusflater og fasader med murpuss i lys farge. Innslag av trepanel skaper en spennende kontrast.

Om boligene

Som du vil se av planløsningene for hver enkelt leilighet, er etasjene 1, 2 og 3 ganske like. Den øverste etasjen er trukket noe inn, og det resulterer i ekstra store balkonger. De fleste leilighetene har en skjermet kjøkkenavdeling, med mulighet for å lukke denne helt. Flere av leilighetene får gjestetoalett i tillegg til et delikat baderom. Bilen setter du i parkeringskjelleren, på din faste parkeringsplass. Derfra går den romslige heisen opp til hver av de fire etasjene, spesielt praktisk ved storhandel og når møbler og annet tungt skal ut eller inn av boligen din. I det hele tatt er Buerhaven og hver enkelt leilighet full av kvaliteter som gjør livet lettvint og praktisk.

Beliggenhet

Buerhaven ligger grønt og frodig på Buerflata, 2-3 minutters gange fra Borgeåsen senter. I Buerhaven bor du i Skien kommune, men er nærmere Porsgrunn sentrum enn Skien. Bussholdeplassen er knappe 100 meter unna. På Borgeåsen senter er tilbudet godt, med blant annet stor dagligvareforretning (åpen fra 7 til 22 på hverdager), Posten, Vitus Apotek, gave- og blomsterbutikk og dame- og herrefrisør, fysioterapeut og legesenter! Kaffekoppen kan du ta på hyggelige Oasen kafé.

Dokumenter for nedlasting