Brevik Terrasse er lansert - meld forkjøpsrett!

Endelig kan vi by på et nytt leilighetsprosjekt sentralt i Brevik! Velg mellom 14 moderne boliger fordelt på to bygg på Brevik Terrasse.
søndag 25. april 2021

Mange har ventet på at den gamle skoletomta på Furulund skal bli forvandlet til nye boliger. Endelig er ventetiden over. Nå er det første byggetrinnet av Brevik Terrasse lansert og salget av boligene er godt i gang. Prosjektet er utviklet av FIHA Holding og Porsgrunn Utvikling i samarbeid. Totalt består Brevik Terrasse av 28 boliger fordelt på fire bygg. I det første byggetrinnet introduseres en firemannsbolig og et leilighetsbygg med 10 boliger. Alle boligene i prosjektet får egen parkeringsplass i et frittstående garasjeanlegg. Tomta til Brevik Terrasse ligger luftig og solfylt til i en skråning rett ved skole, idrettsanlegg, turløyper og alle tilbudene i Brevik sentrum. Beliggenheten sikrer også at mange av boligene får utsikt til fjorden. I utformingen av prosjektet har det vært fokus på å skape romslige uteplasser og balkonger, slik at du kan nyte både solen og utsikten på best mulig måte.    

Treffer bredt

Boligene i det første byggetrinnet har en utforming og størrelser som gjør at de treffer bredt. I firemannsboligen blir alle boligene like store – 88,8 kvadratmeter BRA. Hver leilighet er utstyrt med tre soverom, ett bad, ett teknisk rom, ett toalett, en entré, en gang, en åpen kjøkken- og stueløsning, samt to terrasser (i første etasje) eller to balkonger (andre etasje). Bygget blir utstyrt med en løfteplattform som bidrar til økt tilgjengelighet innendørs. Leilighetsbygget får fire etasjer. I første etasje er det boder og to leiligheter. I andre og tredje etasje blir det tre leiligheter i hver etasje, mens det er lagt opp til to store leiligheter i toppetasjen. Bygget er utstyrt med heis og flere av boligene får to uteplasser. I størrelse varierer boligene fra 83,0 til 150,5 kvadratmeter BRA.

Forkjøpsrett

PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 4. mai klokken 12.00. Du kan melde forkjøpsrett her på vår hjemmeside eller besøke brevikterrasse.no, hvor du også finner en boligpeker og mer informasjon om prosjektet. Du er velkommen til en visning på byggetomta torsdag 29. april klokken 17.00 til 18.00. Utbygger stiller med lift, slik at du kan oppleve utsikten!