Vi gleder oss over å kunne introdusere et nytt byggetrinn av Brekkeby Hage, prosjektet, som blir en grønn oase på byens ærverdige skoleeiendom. Byggingen av det første byggetrinnet har startet og nå kommer 18 nye leiligheter, som i størrelse er fra 70 til 142 kvadratmeter. Alle leilighetene får private balkonger eller hager. Flere av boligene blir gjennomgående med balkong på to sider.

Stadig flere ønsker å bo nære sentrum. Bo der det skjer, i en leilighet med komfort og gode planløsninger, og med kort avstand til byliv, spisesteder, aktiviteter og kultur. I Brekkeby Hage vil du bo sentralt, samtidig blir prosjektet utformet som en grønn oase hvor du kan trekke deg tilbake fra byens summende liv. Prosjektet har mange fasiliteter. Parkeringskjeller under bakken med heis opp til leilighetene, mulighet for ladestasjoner for elbil, tilrettelegging for sykkel og flere trivelige fellesarealer med grønne rammer bidrar til å gjøre Brekkeby Hage enda mer attraktiv som ditt nye hjem. Prosjektet blir utsmykket med flotte fellesarealer og uteområder, som er preget av mye grønt og frodig vegetasjon. Flere av leilighetene har også naturlige privatiserte hageområder.

I forbindelse med lanseringen er det lagt opp til to visninger, hvor du kan møte prosjektmeglerne Ingrid Reisjø og Thomas André Hansen fra Privatmegleren: Søndag 25. april fra 13.00 til 14.00 og tirsdag 27. april fra 16.30 til 17.30.

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til Brekkeby Hage II. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 29. april klokken 12.00. Forkjøpsrett kan du melde på pbbl.no og brekkeby.no!