Brekkeby Hage – Den grønne oasen i Skien sentrum

Et nytt boligprosjekt nær hjertet av Skien nærmer seg. Brekkeby Hage får en spesiell beliggenhet midt mellom etablerte villaområder og sentrumsnære fasiliteter.
fredag 23. oktober 2020

Lokale krefter står bak arbeidet med å forvandle det velkjente skoleområdet til et unikt boligprosjekt. - Det har vært en spennende utfordring å få jobbe med Brekkeby Hage, understreker utbygger Hans Ludvig Grinilia. - Vi har vært et godt team bestående av oss utbyggere, Børve Borchsenius arkitekter, Feste landskapsarkitekter, Privatmegleren og PBBL, som har bidratt til et konsept vi har stor tro på. Underveis har vi hatt en god dialog med Skien kommune. Nå gleder vi oss over å kunne vise frem de første 3D-bildene av dette prosjektet.

Hageområder

Den arkitektoniske utformingen av de nye byggene er preget av respekt for Latinskolen. - Prosjektet blir dessuten utsmykket med attraktive fellesarealer og uteområder, som er preget av mye grønt og frodig vegetasjon. Flere av leilighetene har også naturlig privatiserte hageområder, påpeker Hans.

Parkeringskjeller og heis

Det er planlagt rundt 50 nye leiligheter i Brekkeby Hage. I tillegg vil den gamle og ærverdige Latinskolen settes i stand og forvandles til nye, unike hjem. - Leilighetene i prosjektet vil ha stor variasjon i både størrelse og utforming. I det første byggetrinnet blir det 18 leiligheter, som i størrelse varierer fra rundt 70 til 150 kvadratmeter. Alle med god utforming og attraktive kvaliteter. Leilighetene blir lyse og moderne med gode og funksjonelle planløsninger. Alle leilighetene har minst en stor, solrik balkong. Det blir parkeringskjeller under byggene med heis opp til leilighetene. Forberedelsene til lansering er nå i gang, så her er det bare å melde sin interesse på brekkeby.no !