Borgeskogen Terrasse omfatter kun fire leiligheter. En av disse boligene er allerede solgt. Med Borgeskogen Terrasse erstatter man en eldre enebolig med et moderne leilighetsbygg i tre etasjer. Beliggenheten gjør at alle boligene får vestvendte og luftige utplasser. I underetasjen på bygget blir det to leiligheter på rundt 80 kvadratmeter. I disse leilighetene finner du entré, bad, to soverom, bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til store terrasse på over 40 kvadratmeter i solfylte omgivelser.

Solfylte uteplasser

De to andre leilighetene i prosjektet går over to plan. - I første etasje kommer man inn i en entré som fører til en åpen stue- og kjøkkenløsning på over 57 kvadratmeter BRA med utgang til en romslig balkong med strålende utsikt mot vest. En trapp fører opp til andre etasje, hvor det blir bad/vaskerom og tre soverom. Totalt blir hver av disse boligene på over 124 kvadratmeter.

To visninger

Opplev nye boligene i Borgeskogen Terrasse! Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta i Borgeskogen Terrasse 3 tirsdag 26. november fra kl. 17.00 til 18.00 og lørdag 30. november kl. 13.00 til 14.00!