8 nye leiligheter er lansert i Bø!

Nå er det lansert to nye firemannsboliger i det populære boligområdet Nordbøåsen i Bø. Boligene har blant annet tre soverom og carport. Salget er i gang!
mandag 26. september 2022

Nordbøhagen er et nytt og moderne boligprosjekt i populære Nordbøåsen i Bø. Her finner du to firemannsboliger med et moderne uttrykk og gode planløsninger. Dette prosjektet er en del av et nytt og attraktivt boligfelt i luftige og grønne omgivelser. Bak prosjektet står tre lokale firmaer: ITV Bolig, Telemark ByggEntreprenør og Tveito Maskin. Prosjektet blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL.

Idyllisk

Nordbøåsen ligger idyllisk til kun en kilometer fra Bø sentrum. Dette området har på få år utviklet seg fra et helt nytt boligområde til et hjem for mange familier i Bø. Dette er et spesielt flott sted for deg som er glad i turer i skog og mark. Fra Nordbøhagen er det kort avstand til spennende turløyper - enten du foretrekker å ha joggesko eller ski på beina. Rett ved prosjektet ligger en populær lysløype, hvor du får tilgang til flere mil med oppkjørte løyper i vinterhalvåret - takket være Bø løypelag. Det er også flere spennende turmuligheter, Høyslas og Bruskor er to meget populære toppturer som ligger i utkanten av lysløypetraséen.

Om boligene

Prosjektet har to identiske firemannsboliger. Hver bolig er på 88,7 kvadratmeter BRA og inneholder tre soverom, et moderne bad, et vaskerom med tekniske installasjoner og en åpen kjøkken- og stueløsning. I første etasje får leilighetene luftige balkonger med utsikt, mens beboerne i underetasjene kan nyte en romslig terrasse i grønne omgivelser. Med hver bolig følger dessuten carport og en utvendig sportsbod.