Det første byggetrinnet ble lansert i september 2017. I mars i år ble disse boligene ferdigstilte og kjøperne har flyttet inn i sine nye hjem. Nå lanserer vi Frednes Brygge II – et nytt bygg med 33 nye leiligheter. Her finner du gjennomlyste og luftige boliger, moderne innredet, med funksjonelle løsninger som gjør at du kan bruke mer tid på å nyte livet. Frednes Brygge-prosjektet har en spektakulær beliggenhet. Boligene blir liggende rett ved elvekanten, samtidig som det er bare noen meter fra Down Town, med alle sine shoppingmuligheter og tilbud. Nærmeste nabo blir det spennende DuVerden – Sjøfartsmuseum og Vitensenter.


Boligene på Frednes Brygge II

På Frednes Brygge II kan du velge mellom 33 nye leiligheter. I størrelse varierer boligene fra rundt 69 til 194 kvadratmeter. Her finner du alt fra en innbydende og effektiv 2-roms til en unik toppleilighet over to plan med tre bad, tre soverom, eget loft og to balkonger. Mange av boligene har faktisk to uteplasser, noe sikrer både morgensol sammen med frokosten og en flott avslutning på dagen med kveldssol. Valget er ditt!

To uteplasser

Fleksible planløsninger gir deg gode muligheter til å tilpasse ditt nye hjem din personlige stil. Leilighetenes overflater blir lyse og harmoniske. Store vindusflater slipper inn mye sollys. Det er gjort gjennomtenkte materialvalg både innvendig og utvendig, som danner et helhetlig uttrykk. Romslige balkonger eller terrasser – de fleste på to sider - bidrar dessuten til en flott utvidelse av de ulike leilighetene. De 33 boligene i det andre byggetrinnet byr alle på mange kvaliteter og muligheter. Samtlige leiligheter selges med 1 parkeringsplass og 1 sportsbod i parkeringskjelleren under bygget.

Parkeringskjeller og heis

Gled deg over omgivelsene og nærheten til vannet! På Frednes Brygge II får du muligheten til å nyte morgenkaffen på en balkong eller en terrasse med utsikt til elva. Det er lagt mye arbeid i planen for uteområdet på Frednes Brygge II. Det er lagt opp til promenader, grønne lunger og hyggelige møteplasser. Prosjektet blir naturligvis bilfritt. Bilene får stå trygt plassert i parkeringskjelleren under bygget, hvor det blir heis opp til leilighetsplanet.

Forkjøpsrett

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til Frednes Brygge II. Frist for å melde forkjøpsrett er fredag 11. september klokken 12.00. Forkjøpsrett melder du på pbbl.no eller prosjektets hjemmeside: frednesbrygge.no.