Fra lagets flotte uteplass fikk beboerne oppleve korpsmusikk, tale av ordfører, russepresident og allsang. Mye folk fra nærområdet dukket også opp for en herlig dose 17. mai-stemning! – Vi var utrolig heldige som fikk 17. mai-toget på besøk. Dette ble en verdig og flott markering av nasjonaldagen vår, konstaterte leder Ranveig Moen fornøyd. Balkongene var kledd med flagg og beboerne storkoste seg i solen. – Snittalderen er høy i laget vårt. De siste to månedene har vært tøffe for beboerne, derfor var det ekstra hyggelig å kunne oppleve en skikkelig 17. mai-feiring med ordføreren i spissen på vår egen dørstokk. Dette satte alle sammen stor pris på!

Bildet viser fungerende ordfører i Skien, Trond Ballestad, og leder for Nordre Borge II borettslag, Ranveig Moen. 

Bilde2:

Ledermøte: Einfrid Halvorsen var lenge leder for borettslaget. Nå har kusinen Ranveig Moen overtatt stafettpinnen. 

Bilde3:

Sjefskokker: Daniel og Domingo Torres hygger seg med 17. mai-toget. Daniel er sjefskokk ved velkjente Smak i Sandefjord, mens pappa Domingo har jobbet som kokk ved en rekke restauranter både i og utenfor Grenland.

Bilde4:

Ordførermøte: Einfrid Halvorsen var ordfører i Skien i to perioder på 1980-tallet. Nå er det Trond Ballestad som bærer ordførerkjedet.