16 nye boliger i Limihagen er lansert!

Endelig kommer det et nytt byggetrinn av Limihagen i Skien! Nå kan du melde forkjøpsrett til moderne tomannsboliger og firemannsboliger med sol og utsikt!
fredag 26. august 2022

PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til dette prosjektet, som er i regi av Grenland Development. Frist for å melde forkjøpsrett torsdag 8. september klokken 12.00.  Prosjektmeglere er Ingrid Reisjø og Thomas André Hansen ved Privatmegleren Telemark. De inviterer til visning på byggetomta søndag 4. september fra klokken 14.00 til 15.00. 

Idyllisk beliggenhet

Arbeidet med å skape dette nye boligfeltet har pågått siden 2017. I dag er det bygd 18 moderne boliger i det idylliske landskapet, som tidligere var en åker. Limihagen ligger landlig til, samtidig er det ikke mer enn fire kilometer til Skien sentrum. Det er kort vei til Limi barnehage. Det er også trygg og fin skolevei til Venstøp barneskole og Gjerpen ungdomsskole. Er du glad i turer i skog og mark? Fra ditt nye hjem er det kort avstand til spennende naturopplevelser og flotte turløyper. Limihagen er ferdig opparbeidet med en vei som deler boligfeltet i to – en øvre og nedre del. Samtidig er det bygd boliger i hver ende av feltet. En felles lekeplass er allerede etablert. Limihagen II omfatter hele det ubebygde området på den nedre delen av feltet.

Flere boligtyper

I Limihagen II finner du flere boligtyper. Du kan velge mellom tomannsboliger med to eller tre etasjer eller firemannsboliger. I størrelse varierer disse boligene fra 73,4 til 201,4 kvadratmeter BRA. Dette gjør at prosjektet treffer bredt. Det nye byggetrinnet har boliger som er aktuelle for alt fra barnefamilier og andre som trenger godt med plass til førstegangskjøpere og mer voksne som ønsker en ny og lettstelt leilighet. Felles for alle boligene er gode planløsninger, høy teknisk standard, fristende uteområder og romslige balkonger og terrasser.

Moderne linjer

Fra utbyggers side har det vært et klart ønske om at hele boligfeltet skal få et helhetlig arkitektonisk uttrykk. Bebyggelsen i Limihagen har derfor blitt preget av elegante funkisbygg med store vindusflater og rene linjer. De nye boligene vil gli naturlig inn den eksisterende bebyggelsen. Boligene i Limihagen ligger vendt mot vest, noe som sikrer dem en flott utsikt mot Venstøp, åkerlandskap og grønne skogområder. Sjansene er store for at du ser rådyr i dette landskapet mens du nyter kaffekoppen på uteplassen din!

Introduksjon til boligene

Det nye byggetrinnet omfatter totalt 16 nye boliger. Alle boligene ligger på en vestvendt rekke. Bolig 1 til 4 er tomannsboliger fordelt på to etasjer. Bolig 5 til 12 finner du i to firemannsboliger. Bolig 13 og 14 tilhører en tomannsbolig over to plan, mens bolig 15 og 16 er i en tomannsbolig med tre plan.

Bolig 1 – 2 – 3 – 4 – 13 - 14

Limihagen II kan by på fire tomannsboliger. Hver bolig har et areal på 135,1 kvadratmeter BRA fordelt på to plan. I første etasje finner du en flislagt entré, en gang, ett moderne bad med dusj, ett soverom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en stor balkong. I underetasjen er det satt av plass til en gang, ett bad med dusj, ett vaskerom med tekniske installasjoner og tre soverom. Ett av soverommene har utgang til en terrasse på mark, mens et annet soverom har tilgang til en egen garderobe. Med hver bolig følger en utvendig sportsbod og carport.

Bolig 7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12 – 13 - 14

Det nye byggetrinnet har to identiske firemannsboliger. I første etasje er leilighetene på 75,1 kvadratmeter BRA, mens boligene i underetasjene er på 73,4 kvadratmeter BRA. Hver bolig inneholder to soverom, et moderne bad, et vaskerom med tekniske installasjoner en åpen kjøkken- og stueløsning. I første etasje får leilighetene luftige balkonger med flott utsikt, mens beboerne i underetasjene kan nyte den vestvendte beliggenheten fra en romslig terrasse i grønne omgivelser. Med hver bolig følger dessuten carport og en utvendig sportsbod.

Bolig 15 - 16

Disse tomannsboligene er skreddersydd for deg som ønsker en bolig med mye plass. Hver bolig er på 201,4 kvadratmeter BRA fordelt på tre etasjer. I første etasje er det lagt opp til en entré, en gang, en bod, to soverom, et moderne bad med dusj og en stue med utgang til en vestvendt balkong. Hele den første underetasjen er satt av til en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en luftig balkong. På dette planet er det også en bod. I den andre underetasjen et det en gang, en bod, ett moderne bad med dusj, ett stort vaskerom og to soverom, hvor av det ene har tilgang til en egen garderobe og utgang til en terrasse på mark. Med hver bolig følger i tillegg en utvendig bod og carport.