15 nye boliger på Smietangen i Langesund!

Lørdag 30. oktober lanserte vi det fjerde byggetrinnet av Smietangen. Dette består av sjøhusene Cabo Frio, Ceara og Amazonas. Du har forkjøpsrett!
torsdag 04. november 2021

De første beboerne har nå funnet seg godt til rette på Smietangen og nylig ble det gitt grønt lys for å starte byggingen av tredje byggetrinnet, sjøhusene Bahia og Cementine. Tiden er derfor inne til å introdusere det neste byggetrinnet. - Smietangen 4 omfatter tre nye bygg: Sjøhuset Cabo Frio, som ligger vendt mot sundet. Her blir det syv boliger, som i størrelse varierer fra 69,0 til 150,2 kvadratmeter BRA. Det blir to leiligheter på 69,0 og 81,1 kvadratmeter BRA i første, andre og tredje etasje. I fjerde etasje blir det kun en bolig på 150,2 kvadratmeter BRA, forklarer Hanne Eriksen Davik, eiendomsmegler ved PBBL.

Siste mot sundet

Sjøhuset Ceara blir det siste bygget på Smietangen som vender mot sundet. – Her blir det kun fire boliger. I første etasje finner du to leiligheter på 69,0 og 81,1 kvadratmeter BRA. I andre og tredje etasje er det kun en leilighet i hver etasje på 150,2 kvadratmeter BRA. Det siste bygget er sjøhuset Amazonas, som ligger over parkeringsanlegget til prosjektet. Her finner du også fire boliger. I begge etasjene blir det to leiligheter på 63,7 og 79,0 kvadratmeter BRA. Alle boligene har romslige uteplasser med utsikt til sjø. Bilen setter du i parkeringskjelleren. Det er også mulighet for å kjøpe båtplass. 

Forkjøpsrett

I likhet med de andre byggetrinnene har PBBL sine medlemmer forkjøpsrett til boligene. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 11. november klokken 12.00. Du kan melde forkjøpsrett på smietangen.no eller pbbl.no.