14 nye boliger i Fredbo Hage!

Etter suksesslanseringen av det første byggetrinnet av Fredbo Hage på Vessia, legges nå 14 nye eneboliger i rekke ut for salg. Du har forkjøpsrett!
lørdag 31. oktober 2020

I et rolig og populært boområde sentralt på Vessia i Porsgrunn har et nytt og spennende boligprosjekt blitt lansert. Fredbo Hage vil bestå av rundt 25 boliger fordelt på flere byggetrinn. I det første byggetrinnet kunne man by på seks moderne boliger i rekke fordelt på to boligtyper. En positiv mottakelse i markedet og et godt salg har gitt grønt lys for byggestart, samtidig kan man nå introdusere et nytt byggetrinn med 14 eneboliger i rekke. Her finner du 4 ulike boligkonsepter, noe som sikrer prosjektet en enda bredere appell!

Mange valgmuligheter

Fredbo Hage trinn 2 byr på 14 eneboliger i rekke fordelt på 4 boligtyper. Dette gir deg mange spennende valgmuligheter. I størrelse varierer boligene fra 109,2 til 152,8 kvadratmeter BRA. Alle får to uteplasser i form av hage og takterrasse, samt carport og utvendig sportsbod. Mye plass eller litt mindre? I Fredbo Hage 2 finner du en ny bolig som passer nettopp ditt behov!

Midt i smørøyet!

Om du er fotballinteressert, så kan du glede deg over at det blir kort vei til Pors sine hjemmekamper! Fredbo Hage får nemlig Pors stadion som nærmeste nabo. Det er også kort vei til matbutikk, idrettsanlegg og flotte turløyper. Nærmeste busstopp finner bare noen meter fra Fredbo Hage, i tillegg er det bare noen minutter med bil til tilbudene i Porsgrunn sentrum, skole og barnehage.

Forkjøpsrett

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Fredbo Hage 2. Forkjøpsrett melder du her på pbbl.no eller på prosjektets hjemmeside! Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 12. november klokken 12.00. Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta tirsdag 10. november klokken 16.30 til 17.30! 

For informasjon kontakt prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler på 90959525 eller bjorn@bestmegler.no.

Besøk også prosjektets hjemmeside: fredbohage.no!