Vannfronten Park II Eyde

Suksessen fortsetter på Notodden! Nå har vi lansert 18 nye leiligheter i hjertet av Notodden med flott utsikt og romslige uteplasser! Salget er i gang og byggingen har startet!
Pris
Fra kroner 2.390.000,- til 8.100.000,-
Innskudd
Fra kroner 1.1195.000,- til 4.050.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 3.930,- til 10.690,-
Fellesgjeld
Fra kroner 1.1195.000,- til 4.050.000,-
Areal
Fra 35,0 til 122,1 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
18
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Ventetiden er definitivt over. Etter mange år i støpeskjeen kunne Heimgard Bolig og PBBL introdusere det første byggetrinnet av Vannfronten Park i september i år. Stor interesse og et godt salg gjorde at vi raskt kunne gi grønt lys for byggestart. Nå gleder vi oss over kunne introdusere det neste byggetrinnet, noe som gjør at enda flere kan realisere drømmen om et nytt hjem på den historiske Jernverkstomta i hjertet av Notodden.  

BOLIG OG NÆRING

Vannfronten Park er et av de største boligprosjektene på Notodden gjennom tidene. Den første delen av prosjektet vil inneholde parkeringskjeller, forretningslokaler på gateplan, samt tre boligbygg i fire etasjer plassert over næringsarealene. Totalt inneholder bygget opptil fem etasjer, pluss kjeller. Parkeringskjelleren vil dekke store deler av byggetomta og bestå av plasser til boligene, forretningene og offentlig parkering. Med i prisen på hver bolig følger en plass i parkeringskjelleren. I tillegg er det satt av arealer her til boder og tekniske rom. Forretningslokalene ligger orientert mot øst og Storgata. Arealet vil inneholde et mangfold av leietakere. For øyeblikket er det klart at Kiwi og et apotek flytter inn.

EYDE

Den andre byggetrinnet består av bygget Eyde, som har fire etasjer med boliger. Det er fem leiligheter i hver etasje med unntak av femte etasje, hvor det kun er tre. I størrelse varierer boligene fra en effektiv toroms på 35 kvadratmeter BRA til en toppleilighet på 122,1 kvadratmeter BRA med blant annet tre soverom, to bad og en stor takterrasse. Med andre ord: Mange valgmuligheter!

 

Dokumenter for nedlasting
Kontakt megler

Prosjektmegler Bjørn R. Bjørnfeld

41 85 97 88

bjorn.r.bjornfeld@aktiv.no