Vannfronten Park I Birkeland

Vannfronten Park er tidenes boligprosjekt på Notodden. Salget av boligene er i gang! Byggingen er godt i gang!
Areal
Fra 35 til 120,3 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
18 boliger i første byggetrinn
Boligtype(r)
Leiligheter
Eieform
Andel

Litt om prosjektet

Prosjektet har en spektakulær beliggenhet med Bok & Blueshuset og Heddalsvannet som nærmeste nabo. Utsikt, sol og kort vei til alt. Dette er åpenbart en av Notodden flotteste tomter. Arbeidet med å utvikle den gamle Jernverkstomta på Notodden har pågått i mange år. Nå er det bestemt at byggingen av næringsarealene vil starte først. Blant annet omfatter disse planene en Kiwi-butikk.

Vannfronten Park er det nye og største boligprosjektet på Notodden. Totalprosjektet omfatter fem nye bygg på en unik, historisk tomt og bygges ut i sammenheng med utbygging av nye butikk- og forretningsområder på «Jernverkstomta». 

Prosjektet utvikles av Jernverkstomta Utbygging AS, som  eies av PBBL Prosjekt AS og Heimgard Bolig AS.

I det første byggetrinnet er det 47 boliger som vil bli lansert i 3 salgstrinn, bygg A - Birkeland, med 18 boliger,  bygg B-Eyde, med 18 bolig og bygg C med  11 boliger. Boligene vil ligge over forretningene og får egen parkeringskjeller med heis opp til leilighetene. Beliggenheten til prosjektet er unikt med nærhet til «Blueshuset», vestvendt beliggenhet med gode solforhold og med vannfronten som nærmeste nabo. I tillegg blir det gangavstand til butikker, kulturarenaer og Notoddens mange opplevelser. I størrelse varierer boligene fra 35 til rundt 120 kvadratmeter BRA.

 

Dokumenter for nedlasting
Kontakt megler

Prosjektmegler Bjørn R. Bjørnfeld

41 85 97 88

bjorn.r.bjornfeld@aktiv.no