Vannfronten Park 3 Holta

Suksessen fortsetter på Notodden. Nå lanseres det tredje salgstrinnet av dette prosjektet. Her finner du et bygg i fire etasjer med 12 leiligheter. Salget har startet!
Pris
Fra kroner 3.050.000,- til 7.200.000,-
Innskudd
Fra kroner 1.525.000,- til 3.600.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 5.340,- til 10.290,-
Fellesgjeld
Fra kroner 1.525.000,- til 3.600.000,-
Areal
Fra 47,4 til 94,4 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
12
Boligtype(r)
Leilighetsbygg

Litt om prosjektet

Mange kaller Vannfronten Park for tidenes boligprosjekt på Notodden. Etter mange år i støpeskjeen kunne Heimgard Bolig og PBBL introdusere de to første salgsbyggetrinnene av Vannfronten Park i fjor høst. Stor interesse og et godt salg gjorde at det raskt ble gitt grønt lys for byggestart. Nå er byggingen av to bygg med totalt 36 leiligheter i full gang. Tiden er derfor inne for å lansere et nytt salgstrinn. Det nye bygget, døpt Holta etter industrigründeren Ole Halvorsen Holta som etablerte Tinfos Jernverk, består av 12 leiligheter fordelt på fire etasjer.

Nærbutikk i første etasje

Vannfronten Park er et av de største boligprosjektene på Notodden gjennom tidene. Beliggenheten er unik. Det er den gamle jernverkstomta, som ligger rett ved Heddalsvannet. Nærmeste nabo er Bok- & Blueshuset, som blant annet rommer bibliotek og kino. Den første delen av prosjektet vil inneholde parkeringskjeller, forretningslokaler på gateplan, samt tre boligbygg i fire etasjer plassert over næringsarealene. Totalt inneholder bygget opptil fem etasjer, pluss kjeller. Parkeringskjelleren vil dekke store deler av byggetomta og bestå av plasser til boligene, forretningene og offentlig parkering. Med i prisen på hver bolig følger en plass i parkeringskjelleren. Forretningslokalene ligger orientert mot øst og Storgata. Arealet vil inneholde et mangfold av leietakere. For øyeblikket er det klart at Kiwi og et apotek flytter inn, dermed får beboerne tøffelavstand til nærbutikken!

 

Kontakt megler

Prosjektmegler Bjørn R. Bjørnfeld

41 85 97 88

bjorn.r.bjornfeld@aktiv.no